sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Minulla on meneillään olemassa olevan lankavaraston tuhoamisprojekti. Kahdet sukat ja yhden Baktus-huivin olen nyt saanut aikaiseksi, mutta vielä noita lankoja riittää.4 kommenttia:

 1. Ootpa ollut ahkera. Mä en ole virkannut enkä kutonut mitään hetkeen, mut meinaan kutoa Hertalle Olgasukat kunhan saan opastusta ensin. Olen nyt vaa piirrellyt naamatauluja yhteen haasteeseen. Ihanan näköisiä sukkia ja Bactus on myös oikein nätti. Tykkään Purolangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku. Ihania naamatauluja olet piirellytkin, olen niitä käynnyt blogissasi katsomassa. Olen vain niin huono kommentoimaan :-(
   On ollut pakko ryhtyä tuota lankavarastoa ryhtyä käyttämään, että pääsee ostamaan jotain uuttakin joskus :))

   Poista
 2. Kivan väriset sukat ja Bactus =) Tuo lankavaraston tuhoaminen olisi täälläkin työnalla. Ainoa ongelma on siinä, että sitä lankaa tuntuu kerääntyvän enemmän kuin saa valmista aikaiseksi. Olen kuluttanut tänä vuonna noin 5 kiloa lankaa ja tuo kulutus ei näy missään. No joko pitää yrittää ostaa lankaa vähemmän tai sitten pitää vain neuloa suurempia töitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo. Samojen ongelmien parissa pyöritään ;)) Välillä tulee vähän epätoivoinen olo, kun kovasti on tekevinään ja silti niitä lankoja riittää. Tsemppiä sinulle sinne lankojen tuhoamishommiin.

   Poista